Samarbetspartners

Vi på Vethem är måna om att bidra till ditt djurs hälsa. Därför samarbetar vi med ett antal företag som vi på olika sätt anser kan hjälpa till att förbättra välmåendet för ditt djur. Nedan kan du läsa mer om våra samarbetspartners. 

Apotea

Skapa konto på Vethem – få 15 % rabatt

Vi på Vethem vill kunna erbjuda dig som djurägare ett kvalitativt, relevant och säkert sortiment av produkter för djurvård, både för enklare egenvård och receptbelagda läkemedel. Vethem samarbetar med Apotea – årets nätbutik fyra år på raken. Via Apotea kan du beställa hem produkter och receptbelagda läkemedel till ditt husdjur.

Du som har ett konto på Vethem får 15 % rabatt när du beställer från Apotea (ej receptbelagda läkemedel).

Till Apotea
Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring

Skapa konto på Vethem – få gratis veterinärrådgivning

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Hos Agria kan du bland annat försäkra ditt smådjur, häst och lantbruksdjur.

Vethem samarbetar med Agria för att ge dig som har ditt djur försäkrat i Agria Djurförsäkring gratis veterinärrådgivning. Det enda du behöver göra för att aktivera dina gratis samtal är att skapa ett konto via ditt personnummer.

Till Agria

Lantbrukarnas Riksförbund

Rabatterad veterinärrådgivning för dig som är medlem i LRF 

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas.

Vethem samarbetar med LRF för att ge dig med lantbruksdjur rabatterad veterinärrådgivning, detta då vi månar om att djursjukvården ska vara så lättillgänglig som möjligt även för dig med stordjur.  

Till LRF
Glada jyckar

Glada Jyckar

Beteenderådgivning för din hund

Glada Jyckar bedriver sedan 1991 kurser, föredrag och privatträningar av högsta kvalitet för hundägare i Sverige. De är anslutna till Sveriges Hundföretagare*, är diplomerade instruktörer, hundpsykologer och/eller etologer som vidareutbildar sig kontinuerligt. Glada Jyckars aktiviteter baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund. 

Via Vethem erbjuder Glada Jyckar digital beteenderådgivning för dig som behöver stöd gällande osäkerheter i din hunds beteende.

* Genom medlemskap i Sveriges Hundföretagare visar vi att vi tagit ett aktivt beslut att följa branschorganisationens policy. Sveriges Hundföretagare tar avstånd från strafftänkande och hårda tag.

Till Glada Jyckar
Hundpodden

Hundpodden med Kicki & Fanny

En livsstilspodd för hundälskare

Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur lär man hunden att hitta kantareller? Vad ska man tänka på när man nyss fått hem en valp? Hur tar man de bästa fotona på sin vovve? och en massa, massa annat. Ibland tar de hjälp av specialister inom olika ämnesområden, samt folkkära hundägare vars hundliv vi kan inspireras av!

Vethem är stolta samarbetspartners och sponsorer till podden som toppar listorna.

Till Hundpodden
Vidilab

Vidilab

Skapa konto på Vethem - Få 10 % rabatt på Kollamasken

Vidilab är störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik. Laboratoriet analyserar över 80 000 prover per år och utför parasitologisk diagnostik på alla djurslag. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO 17025 och har personal med mycket hög kompetens. Vi tillhandahåller provtagningskitet kollamasken smådjur som säljs av vissa apotek och som enkelt kan beställas i vår webshop. Kitet kan användas till hund, katt, kanin, marsvin och övriga smådjur (fåglar, reptiler med mera).

Vethem samarbetar med Vidilab så att du som misstänker mask hos ditt djur enkelt och tryggt kan få hjälp med provsvar.

Till Kollamasken
WidForss

Widforss.se

Skapa konto på Vethem – få 15 % rabatt

Widforss.se är ett av Sveriges äldsta bolag som erbjuder mängder av produkter för den friluftsintresserade. Hos Widforss.se finner du som hundägare alla relevanta produkter så som foder, utrustning och leksaker.

Du som har ett konto på Vethem får 15 % rabatt när du handlar hos Widforss*. 

Till Widforss
The Maine Club

The Maine Club

Skapa konto på Vethem – få 10 % rabatt

The Maine Club är en ideell förening för alla med intresse av den underbara Maine Coon katten. Klubben har medlemmar spritt över hela landet samt även utomlands. Målsättning för klubben är att sprida intresse samt kunskap om Maine Coon, verka som en mötesplats för såväl uppfödare som sällskapskattsägare att diskutera rasen och utbyta erfarenheter.

Via Vethem får du rabatt på första året som medlem hos The Maine Club.

Till The Maine Club
BookaHorse

Bookahorse

Appen för ryttare och hästägare

Bookahorse är appen som parar ihop ryttare och hästägare. Är du ryttare och vill kunna rida mer, ta lektioner eller göra uteritter utan att ha egen häst? Är du hästägare och behöver medryttare? Driver du stall eller ridverksamhet och vill ha högre beläggning på dina hästar? Då är BookaHorse för dig.

Vethem samarbetar med Bookahorse för att kunna erbjuda såväl hästägare som ryttare ett bättre hästliv!

Till Bookahorse
Hugo & Celine

Hugo & Celine

Glass för hundar

Hugo & Celine är först i världen med att producera hundglass i smaker som hundar verkligen vill ha, dessutom har de med hjälp av de bästa experterna tagit fram fler hälsosamma snacks och foder gjorda på 100% svensk råvara av bästa kvalitet.

Vethem och Hugo & Celine jobbar tillsammans för att kunna erbjuda ett ännu härligare och mer hälsosamt liv för din hund!

Till Hugo & Celine
BullerBox

Bullerbox

Prenumeration för hundägare 

Bullerbox erbjuder prenumerationer på en box med blandade prylar för din hund. Det visar sig att en variation i både leksaker och godbitar är en succé för din hund och därför kan du nu enkelt skämma bort din hund med nya leksaker och läckerbitar via Bullerbox.

Om du skapar ett konto på Vethem så får du 146 SEK i rabatt vid beställning av 3- eller 6-månaders prenumeration på Bullerbox.

Till Bullerbox

Föreningen Kattakuten i Norrbotten

Ger varje katt en chans till ett nytt och bättre liv

Kattakuten tar hand om katter i nöd - hemlösa, utsatta och övergivna. De vårdar, kastrerar, vaccinerar och ID-märker sina katter. De tar sig den tid som krävs för att socialisera de förvildade katter som aldrig (eller för mycket länge sedan) haft människokontakt. De adopterar sedan ut dem till nya och kärleksfulla hem.

Vethem samarbetar med Kattakuten för att uppmärksamma deras viktiga arbete och få fler personer att adoptera katter därifrån. 

Till Kattakuten

Svenska Agilityklubben

Klubben för dig som är eller vill bli aktiv inom agility

Svenska Agilityklubben är en verksamhetsklubb under SKK med ansvar för agility. Som huvudman för agility ansvarar SAgiK för regelverk och central administration av utbildnings- och tävlingsverksamhet i agility inom hela SKK-organisationen.

Vethem samarbetar med SAgiK för att främja denna härliga hundsport! 

Till Agilitydata

Dvärgpinscherklubben

Klubben för dig som har en dvärgpinscher

Dvärgpinscherklubben är en rasklubb inom Svenska Schnauzer Pinscherklubben som finns till för dig med Dvärgpinscher. De håller kurser, arrangerar utställningar och anordnar massor av andra aktiviteter för dig och din hund.

Vethem samarbetar med Dvärgpinscherklubben för att hjälpa till i deras aktiva arbete för rasen och dess hälsa.  

Till Dvärgpinscherklubben
Vethem Sweden AB
Brahegatan 30
114 37 Stockholm
Org.nummer: 559132-0451
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram